Bestyrelsen

Bestyrelsen har ansvaret for og driver den daglige drift af foreningen.

Morten Wifstrand

Formand

Morten Wifstrand har siddet som formand i foreningen siden 2012 hvor han overtog efter den stiftende formand.

Morten har været aktiv i rollespilsverden, både liverollespil og bordrollespil, hvor han aktivt har spillet og arrangeret Liverollespil fra 1998-2012, figurspil samt Pen & Paper er aktivt blevet dyrket siden 1993, samt herunder arrangeret adskillige Tabletop arrangementer.

Benedicthe Koch-Serner

Næstformand

Bendicte Koch-Serner har siddet som næstformand i foreningen siden 2018.

Benedicte har været aktiv i rollespilsverden, både liverollespil og bordrollespil og har aktivt spillet Liverollespil siden midt 90érne, samt Pen & Paper siden midt 90érne.

Jesper Buchwald Fuglsang

kasserer

Jesper B. Fuglsang har været en del af bestyrelsen siden 2012, hvor han indtrådte som kassér. I 2014 overgav han rollen som kasser til anden side og indtrådte i stedet som menig bestyrelsesmedlem.
I 2022 indtrådte Jesper igen som Kassér i foreningen.

Jesper har været aktiv idenfor rollespil og Tabletop spil i en lang årrække. Han har aktivt blandt andet spillet og arrangeret Liverollespil fra 1995-2012. Spillet og arrangeret figurspil samt Pen & Paper siden 1990.

Jens Hentzen

Bestyrelsessekretær

Jens Hentzen har siddet i foreningens bestyrelse siden 2019, efter at have siddet som bestyrelses suppleant af flere gange.

Jens har været aktiv med både bordrollespil samt figurspil igennem mange år. Han har aktivt spillet figurspil og Pen & Paper siden midt 90érne.

Jens har i øvrigt i sin tid i Ravneborg været en aktiv del af gruppen der har arrangeret foreningens Tabletop arrangementer.

Dan Østergaard

Bestyrelsesmedlem

Dan Østergaard har siddet i bestyrelsen i en længere årrække, startende i 2012, blandt andet i rollen som Næstformand. En rolle som han fratrådte i 2018, for at tage pause fra bestyrelses arbejdet. Dan indtrådte igen i bestyrelsen i 2022, denne gang som menig bestyrelsesmedlem.

Dan har aktiv spillet figurspil siden midt 90érne, Liverollespil siden 1999 og Pen & Paper siden 1990.

Kontakt Bestyrelsen

Felter markeret med * er påkrævet