Om Ravneborg

Ravneborg er en offentlig frivillig forening der har været til siden 2002. Foreningen startede som en rollespilsforening for ligesindende som tog til Live arrangementer om sommeren, hvor hele foreningen tog sammen afsted som et stort hold.

Efterhånden som foreningen voksede sig større udvidede medlemmerne helt naturligt hobby områderne og nu rummer vi som forening både Liverollespil, Figurspil, Brætspil og Pen&Paper. Vi holder til på Islev skole i kælderen, hvor vi har lånt lokaler af kommunen, derudover har vi fået et lagerlokale samt en gang at have skabe på. Derfor sætter vi en dyd i at rydde ordentligt op efter os, da vi har et rigtig godt samarbejde med skolen.

Foreningen har fast tradition for at afholde julefrokost hvert år og ellers forsøger vi at afholde flere samlede arrangementer i løbet af året.

1 e47c6dbf21 Om-Ravneborg 44557faf0b
ThumbGeneralforsamlings-2019.pdf

Åben | Hent | Kopier link
ThumbRavneborg-Vedtægter.pdf

Åben | Hent | Kopier link

2

Åbningstider

Foreningen har åbent tirsdage og torsdage fra 17:30 – 22 fast samt 1.lørdag i hver måned til figurspil fra kl.10 – 23 og onsdage fra 18 – 22 er der fast åbent til bordrollespil.

Derudover har vi muligheder for at booke lokaler til arrangementer så som turneringer, byggedage (både liverollespil og figurspil) og generelt bare hyggedage hvor man skal være mange mennesker samlet omkring sin hobby.

Medlemsskab

Leder du efter information om hvordan man bliver medlem i Ravneborg?

Læs mere om medlemsskab

Kontakt os

Leder du efter en kontakt side til Ravneborg? – Den kan du se her

Gå til kontakt Os