Om Ravneborg

Ravneborg er en offentlig frivillig forening der har været til siden 2002. Foreningen startede som en rollespilsforening for ligesindende, der tog til Live arrangementer om sommeren. Hele foreningen tog sammen afsted som et stort hold.

Efterhånden som foreningen voksede sig større, udvidede medlemmerne helt naturligt hobby områderne. Nu rummer vi som forening både Liverollespil, Figurspil, Brætspil og Pen&Paper.

Vi holder til på Islev skole i kælderen, hvor vi har lånt lokaler af kommunen. Derudover har vi fået et lagerlokale samt en gang at have skabe på. Derfor sætter vi en dyd i at rydde ordentligt op efter os, da vi har et rigtig godt samarbejde med skolen.

Foreningen har fast tradition for at afholde julefrokost. Ellers forsøger vi at afholde flere samlede arrangementer i løbet af året.

1 be5bb0a6cb Om-Ravneborg/Generalforsamling cb40116aea
Hjem / Generalforsamling
ThumbGeneralforsamling-2019.pdf

Åben Hent Kopier link
ThumbGeneralforsamling-2020.pdf

Åben Hent Kopier link

2

Åbningstider

Foreningen har åbent tirsdage og torsdage fra 17:30 – 22 fast samt 1.lørdag i hver måned til figurspil fra kl.10 – 23 og onsdage fra 18 – 22 er der fast åbent til bordrollespil.

Vi ha yderligere muligheder for at booke andre lokaler, til arrangementer så som turneringer, byggedage (både liverollespil og figurspil) og generelt bare hyggedage, hvor man skal være mange mennesker samlet omkring sin hobby.

Medlemsskab

Leder du efter information om hvordan man bliver medlem i Ravneborg?

Læs mere om medlemsskab

Kontakt os

Leder du efter en kontakt side til Ravneborg? – Den kan du se her

Gå til kontakt Os